Amenajari interioare si exterioare

SCHIMBARE DOMENIU DIN http://zugravelibucuresti.blogspot.ro/ A DEVENIT www.zugraveliinterioarebucuresti.com/




Suntem o echipa cu peste 15 ani experienta in executia lucrarilor de amenajari interioare si exterioare.
De-a lungul timpului am efectuat lucrari in spatii comerciale (magazine si birouri), spatii publice (institutii) si amenajari rezidentiale (vile, case si apartamente) .
Mereu am fost calauziti de seriozitate, perseverenta si intelegerea nevoilor clientilor nostri. Venim cu promptitudine in intampinarea nevoilor dumneavoastra impreuna cu partenerii nostrii, pentru ca d-vs sa va bucurati de casa mult visata, cu cat mai putine eforturi. Echipa noastra de profesionisti vâ va sta la dispozitie de la inceputul lucrarii pana la finalizarea acesteia. Noi avem grija de tot!
Pentru ca dumneavoastra sa stati linistiti si sa nu va pierdeti timpul va oferim o gama variata de servicii cum ar fi: montaj linoleum, montaj mocheta, executie instalatii electrice, instalatii sanitare, instalatii termice, zidarii,zugraveli, tencuieli, sape mecanizate, montaj gresie faianta,montaj rigips, montaj parchet, .
Seriozitatea, promptitudinea, profesionalismul, experienta si garantia lucrarilor sunt doar cateva din cuvintele care ne caracterizeaza.Echipa noastra are ca domenii de activitate: amenajarile exterioare(termosistem din polistiren expandat, tencuieli decorative, tinci, vopsitori lavabile etc), mobila la comanda( bucatarii, dormitoare, birouri din pal melaminat), Instalatii Electrice montaje spoturi, prize, tablouri electrice),constructiile civile, amenajarile interioare(zugraveli, tencuieli, placari gresie faianta, izolatii polistiren, montaje rigipe, parchet laminat).
Experienta in domeniu de circa 15 ani , precum si clientii satisfacuti de serviciile prestate de noi, reprezinta cel mai bun rezultat posibil pe care il veti putea imparatasi foarte repede daca apeleti la serviciile noastre.

Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:

-Telefon cosmote: 0765.153.308

-Telefon vodafone: 0732.771.062





joi, 27 iunie 2013

Renovari Interioare Si Exterioare,Amenajari Apartamente & Garsoniere,Zugraveli Case&Vile

RENOVARI -AMENAJARI APARTAMENTE,GARSONIERE,CASE,VILE BUCURESTI PRETURI

Pentru orice informatii sau o cerere de oferta, te rugam sa ne contactezi prin unul din numerele de telefon de mai jos sau prin e-mail:
-Telefon cosmote: 0765.153.308
-Telefon vodafone: 0732.771.062
- E-mail : renovariinterioarebucuresti@yahoo.com
Sloganul nostru? Un client multumit de calitatea lucrarilor, un client fidel.
Visati sa va regasiti linistea, confortul si un spatiu care sa va reprezinte? NOI SUNTEM SOLUTIA.
Amenajari interioare: placare pereti rigips, pereti despartitori, tavane false, tavane casetate, scafe, gresie, faianta, instalatii, fonoizolatii si termoizolatii pereti interiori. Instalatii sanitare, instalatii termice, instalatii electrice.
Amenajari exterioare: placari fatade polistiren (termoizolatii – termosistem) tencuieli, lavabil exterior, tencuiala decorativa, tencuiala structurata.
Constructii la rosu. Constructii la cheie. Toate etapele de realizare, toate etapele de desfasurare a lucrarilor, de la proiect la executie, de la organizare de santier la fundatie – acoperis, precum si fazele de executie, sunt analizate impreuna cu beneficiarul, asigurandu-se astfel realizarea lucrarilor la standarde de calitate si termene planificate..

Un comentariu: